vineri, 22 iulie 2016

Atmosfera perfecta special creata la salonul de masaj

Oricine cauta modalitati prin care sa se relaxeze la inceput de weekend pentru a-si putea incarca energia necesara pentru saptamana ce va urma, iar o activitate potrivita este un masaj erotic la salon. Acesta promite o experienta de neuitat, ideala atat pentru barbati, femei, dar si pentru cupluri, care vor avea ocazia de a se apropia mai mult si de a se cunoaste mai bine, totul cu ajutorul atingerilor potrivite. In primul rand este important de stiut ca aceste servicii nu fac referire la raporturi sexuale, insa se ajunge la orgasm prin atingeri exacte si calculate, menite sa trimita beneficiarii in culmea extazului.

De ce sa mergi la salon

Pe langa faptul ca masajul erotic la salon ofera momente de neuitat, acestea promit mai multe avantaje. De exemplu, se elimina stresul, dar si starile de anxietate, muschii se relaxeaza, iar organismul este detoxificat. In plus, se creste fertilitatea, dar si intimitatea dintre doua persoane care urmeaza aceasta activitate in cuplu, circulatia sangelui este imbunatatita si ajuta chiar si pe cei care ejaculeaza precoce.

Atmosfera perfecta  special creata

Pentru confort maxim, camerele saloanelor de masaj erotic sunt setate la o temperatura de peste 22 de grade tinand cont ca beneficiarii trebuie sa fie dezbracati. In functie de dorinte, masajul poate fi efectuat de una sau mai multe maseuze, nud sau imbracate. De asemenea, cearsafurile sunt foarte comode, muzica este aleasa cu atentie, lumanarile parfumate amplifica starea de relaxare, in timp ce uleiul simplifica masajul, intrucat atingerile sunt resimtite mai bine.

Pentru mai multa placere, se aleg uleiuri care au efect afrodiziac, cu mirosuri variate, care sa fie pe gustul tuturor. Nu in ultimul rand, se acorda o atentie sporita si temperaturii uleiului, deoarece daca este rece, nu va promite acelasi confort, ci dimpotriva, va putea fi foarte deranjant pentru clienti.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu