marți, 26 aprilie 2016

Garsoniere in regim hotelier Cluj



Inchirierea in regim hotelier

Posibilitatea inchirierii garsonierelor in regim hotelier in Cluj este o solutie foarte buna venita ca raspuns la preferintele si nevoile multor turisti si nu numai. In schimb, tot mai multe orase ale tarii dispun de astfel de oferte, care promit cateva avantaje, pe langa partea financiara, intrucat preturile pot fi mai mici chiar si cu pana la 40% din tarifele practice de hoteluri si pensiuni.
Daca calatoresti singur sau alaturi de cineva atunci cu siguranta ca este suficient sa inchiriezi o garsoniera in regim hotelier in Cluj, iar acestea propun o suprafata superioara camerelor propuse de alte unitati de cazare. Intime, moderne, dotate cu toate cele necesare, o garsoniera poate fi raspunsul perfect la nevoile tale. Cu o suprafata redusa, acestea sunt foarte usor de intretinut, iar serviciile de curatenie nu se efectueaza decat atunci cand doreste oaspetele, fara a fi deranjat inutil.

Care sunt preturile?

Preturile variaza in functie de suprafata apartamentelor, cu cat mai mica, cu atat scade si pretul. De asemenea, conteaza si zona in care este situata garsoniera, cu cat se apropie mai mult de centru, pretul creste, insa ramane in orice caz mai mic decat la hotel. Un alt avantaj este faptul ca pretul se poate negocia in functie de durata sederii, de regula, tariful scade pentru mai mult de 3 nopti de cazare.

Ideal pentru vacante cu familia

Fie ca mergi in vacanta cu iubita sau cu familia, inchirierea garsonierelor reprezinta o alegere foarte buna, deoarece te bucuri de conditii foarte bune, la un raport calitate pret corect. Copiii propun nevoi speciale, insa cu ajutorul bucatariei complet mobilate, va fi foarte usor sa le indeplinesti toate dorintele si nu mai trebuie sa mergi la restaurant sau la fast food. In toate marile orase se gasesc o multime de locuri de cazare, astfel ca va fi usor sa gasesti ceea ce iti place.