sâmbătă, 23 iulie 2016

The best software for virtual tours creations

When you are going to move quickly from a continent to another, and when you also knw that you need to sell an apartment, then you have a huge issue on your head, as it is very hard to be able to do all the necessary things in a very short amount of time.

And to sell my property I has in a huge need of a very good agency, an agency that should have been able to provide real customers, and to provide them quickly, s I phone called them,, I have offered a generous commission from the transaction, but nothing happened, no one was visiting my selling house so I started to panic.

Finally I have found a very nice website, Tour Wizard, which is basically a software as a service platform oriented to the real estate industry, with emphasis on marketing and selling properties.

I have understood very fast what was this about, how this software wuld have been able to allow me a faster sale of my house so I have created ana ccount, created a very nice virtual tour with this virtual tour software, then I decided to market my virtual tour on the social media, google ads, twotter, email, etc.

FInally - I had some issues, but the guis from support were very prompt and helpfull, so I have managed to solve all the issues that I have encountered, in a fast and professional way. Needless to say that I was also sold the proprety in notime, as a prove for the fact that this software revolution of the latest years will help a lot of people.

vineri, 22 iulie 2016

De ce sa vinzi laptopuri SH pe Imperator?

In ziua de azi mai mult ca sigur ca oricine are un laptop, intrucat acestea sunt la fel de performante precum calculatoarele si au marele avantaj ca pot fi transportate cu usurinta. Astfel, atat copiii, adolescentii, studentii si cat si angajatii diverselor companii, cu totii au propriul laptop pe care il folosesc in diferite scopuri. Cererea mare pentru aceste dispozitive a facut ca pretul lor sa fie din ce in ce mai accesibil, totusi se pot obtine reduceri mari de pret pentru laptopuri SH scoase la vanzare pe Imperator.ro.

De ce sa vinzi pe Imperator?

Pentru ca totul este mult mai usor. Iti faci cont imediat furnizand adresa ta de email si in doar cateva minute poti sa postezi un anunt gratuit intr-una din numeroasele categorii. Ai posibilitatea de a adauga pana la 8 imagini per anunt si poti pregati o descriere cat mai atractiva, care sa starneasca atentia posibililor cumparatori. In plus, dupa 90 de zile, anuntul se reinnoieste gratuit, avand posibilitatea in tot acest timp de a promova anuntul pentru a-ti creste sansele de vanzare.

De ce sa cumperi de pe Imperator?

Pentru ca ai la dispozitie o multime de produse. Este foarte usor sa cauti printre miile de anunturi si sa gasesti ceea ce ai nevoie. Ai la indemana o multime de criterii de selectie pentru ca alegerea sa se faca imediat si sa fie afisate doar cele mai relevante anunturi. In plus, gasesti laptopuri SH la preturi mult mai bune ca in magazine, fiind asadar mult mai avantajos. 

Nu trebuie omis nici faptul ca poti sa comunici cu usurinta cu vanzatorii cu ajutorul mesageriei instant disponibila pe site, sau, ca sa fie si mai usor, direct la numarul de telefon afisat si astfel afli toate detaliile de care poti avea nevoie atunci cand iti doresti sa cumperi un produs.



Cele mai bune servicii de colantare geamuri

Orice firma care ofera diferite produse sau servicii isi doreste sa se bucure de un numar ridicat de clienti, insa nu toate iau masurile adecvate in aceasta privinta. Cei mai multi opteaza pentru campaniile de marketing costisitoare, care, de cele mai multe ori nu duc la rezultatul asteptat. Insa, totul este mult mai simplu, dar si mai accesibil din punct de vedere financiar, daca se opteaza pentru servicii de colantare geamuri. Fiecare magazin trebuie sa isi personalizeze spatiul,  pentru a informa rapid clientii cu privire la produsele sau promotiile disponibile.

Consultanta este esentiala

Din acest motiv este esential sa se colaboreze cu o companie care este renumita pentru serviciile sale si care asigura consultanta la fiecare pas. Astfel, clientii vin cu ideea generala a campaniei ce se doreste a fi pusa in aplicare, iar consultantii vor aduce diferite propuneri si sugestii pentru imbunatatirea acesteia, daca se poate. In scurt timp va fi disponibila propunerea grafica, iar daca clientii sunt multumiti, aceasta va fi produsa si pregatita pentru aplicare pe vitrina.
Cu siguranta ca orice piata este tot mai competitiva, insa vor rezista doar cei care se remarca prin creativitate si corectitudine. Cu cat o imagine este mai inedita, cu atat aceasta va fi mai atragatoare pentru clienti si ii va determina pe acestia sa treaca pragul.

Servicii variate

Firmele care ofera servicii de colantare geamuri, pun la dispozitia clientilor mai multe modalitati prin care isi pot atrage clientii printr-un spatiu cat mai personalizat. Colantarea peretilor, cu siguranta ca este o varianta ce merita luata in calcul, dar si decorarea cu autocolante a obiectelor de mobilier. Grafica pe podea intotdeauna va fi atragatoare si trebuie sa se profite de spatiul disponibil, care nu este folosit de cei mai multi dintre comercianti. Indiferent de cat de complex este cazul prezentat, intotdeauna se va gasi solutia ideala pentru ca fiecare client sa fie multumit pe deplin.


marți, 5 iulie 2016

De ce un fotograf profesionist?

In zilele noastre, fiecare informatie este la doar un pas de noi cu ajutorul internetului. De la locatii, meniu, flori sau haine, pana la fotograf, putem gasi orice dorim in functie de preferintele noastre pentru a organiza un eveniment asa cum ne dorim. Astfel, artistii fotografi au inceput sa investeasca din ce in ce mai mult in site-urile personale, blog-uri sau in paginile de pe site-uri de socializare. Toata munca acestora o regasim in portofoliile expuse online. De asemenea, datele de contact si alte informatii cu privire la munca depusa de acestia le putem gasi tot pe internet.
In plus, fotografilor le este apreciat efortul depus si calitatea serviciilor prin comentariile si parerile exprimate de clienti. Artistul fotograf Laur Gales nu face exceptie, iar portofoliul sau se afla la un click distanta de noi prin accesarea site-ului personal laur-gales.ro
De ce un fotograf profesionist?
Majoritatea potentialilor clienti isi doresc poze unice, care sa nu se mai regaseasca la alte persoane. In acelasi timp, isi doresc sa fie indrumati pentru ca ideile lor sa fie bine puse in practica. Un fotograf profesionist va sti cum sa imbine dorintele clientilor cu partea artistica din domeniul imaginilor. Totodata, un expert stie sa transpuna si sa transmita prin rezultatul muncii sale, sentimentele, emotiile si trailor persoanelor fotografiate.
Un alt motiv pentru care alegerea unui fotograf profesionist este esentiala, il reprezinta studiile si experienta in acest domeniu. In ziua nuntii, a botezului sau a oricarui alt eveniment nu ne dorim neaparat sa petrecem ore in sir pentru a face cateva fotografii. Daca nu exista un om care se pricepe, acest lucru nu va fi posibil si in plus, ne putem trezi la sfarsit cu surpriza neplacuta de a nu avea nicio imagine asa cum ne-am dorit. Asa ca, pe langa faptul ca vom avea garantat cele mai frumoase fotografii, suntem si scutiti de o pierdere mare de timp.