vineri, 4 septembrie 2015

Idei pentru o calatorie de vacantaInainte sa va hotarati asupra agentiei, tineti cont si de numarul de persoane din grupul cu care plecati la drum, daca veti fi un grup numeros sau nu. Pentru un numar de zece sau chiar mai mult, se vor gasi in mod cert reduceri destul de convenabile pentru dumneavoastra. Dupa ce va hotarati asupra agentiei care doriti sa va asigure croaziera (aici recomandam cruisehub), cel mai bun lucru de facut ar fi sa aveti in vedere cateva sfaturi foarte practice pentru experienta ce va urma. In cazul in care calatoriti cu familia, puteti lua cateva walkie-talkie-uri cu dumneavoastra. Daca depindeti de un avion pentru a ajunge in orasul de unde va avea loc plecarea ambarcatiunii, atunci va sugerez sa ajungeti cu o zi inainte acolo, pentur a evita eventualul risc de a pierde croaziera din cauza liniilor aeriene poate prea solicitate in perioada respectiva.

Cat despre folosirea internetului in cafenele sau cumpararea suvenirurilor de prin locurile pe care le veti vizita, nu uitati sa cautati cat mai spre centrul orasului repsectiv – in astfel de situatii veti gasi preturi mult mai mare la periferie, unde se stie ca turistii vor veni mereu. Cu atat mai aproape de centru, cu atat mai ieftin pretul – sa aveti si acest amanunt in vedere.

Intrucat sunteti in croaziera, incercati sa profitati la maxim de serviciile ce vi se pun la dispozitie, mai ales de ofertele salonului de SPA – daca tot aveti posibilitatea, de ce nu?!

Pentru a va gasi camera mai usor puteti lua un set de post it-uri cu dumneavoastra; va va veni la indemana mai ales atunci cand doriti sa transmiteti printr-un biletel stewardului ca doriti sa schimati un prosop sau un servetel in camera.

Un alt sfat practic in legatura cu conditiile din camera este sa aveti in bagaj si un prelungitor si un triplu stecher: camerele de hotel duc in general lipsa de mai mult de una sau doua prize. Veti vedea ca se va dovedi extrem de util!

Va doresc sa va bucurati din plin de excursia dumneavoastra si sper ca sfaturile mele v-au ajutat! Sa aveti o croaziera minunata si o experienta cat mai unica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu