miercuri, 11 mai 2016

Peretii despartitori din aluminiuAluminiul a fost descoperit in urma cu aproximativ 200 de ani, iar dupa o perioada initiala de dezvoltare tehnologica, aliajele din aluminiu au inceput sa fie folosite in numeroase aplicatii structurale, atat civile, cat si comerciale. Aluminiul este al doilea cel mai folosit metal intr-o cladire dupa otel, insa poate fi folosit in mai multe conditii.
Aluminiul a fost folosit prima data in cantitati mari la inceputul anilor ’20, iar de atunci toate marile cladiri ale lumii au in componenta acest material. Astazi aluminiul este vazut ca fiind foarte eficient din punct de vedere al economiilor aduse la energie si este si foarte rezistent.
Peretii despartitori din aluminiu
Acest material este ales intrucat ofera numeroase avantaje. Cu toate ca nu este la fel usor de manevrat precum PVC-ul, cladirile de birouri serioase opteaza intotdeauna pentru pereti despartitori din aluminiu in special pentru durata de viata sporita. Insa aluminiul este rezistent la foc, aspect foarte important in special in spatiile unde lucreaza un numar mai mare de angajati, astfel ca nu exista riscuri.
In plus, peretii despartitori din aluminiu sunt adesea folositi si in cazul restaurantelor sau spatiilor comerciale, la bucatarie sau toaleta, fiind ideale pentru delimitarea spatiului intrucat materialul nu este afectat de apa sau condens, rezistand in cele mai bune conditii. In ciuda costurilor mai ridicate decat alte materiale din care se pot confectiona peretii despartitori, aluminiul este de preferat datorita faptului ca se poate adapta la orice situatie, iar oricand este nevoie se poate muta cu usurinta, delimitand in mod diferit un spatiu, fara a fi nevoie de prezenta unui specialist.
Nu in ultimul rand, peretii despartitori din aluminiu sunt adesea preferati datorita izolarii fonice si termice asigurate, astfel ca se aduc economii importante la energie, iar fiecare persoana prezenta poate dispune de un spatiu privat, unde sa nu fie deranjat de discutiile purtate de cei de alaturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu